top of page
Bos

Evert.

Scherm­afbeelding 2023-04-04 om 19.14.31.png

Hallo, Ik ben Evert. Trainen en opleiden zijn onlosmakelijk met mij verbonden. Vooral als je er niet vies van bent stevig aan de slag te gaan met jezelf of met jouw team, ben je bij mij op je plek. De trainingen zijn allen zo ontwikkeld dat je het zelf zal moeten doen, maar samen halen we het beste van jezelf of jouw team naar boven.

 

Wie ik ben? Ik ben gediplomeerd NOBTRA trainer, breed opgeleid en geschoold, oa bij en door het Korps Mariniers en HBO geschoold in gedragswetenschappen en sport-bewegingsleer. 

In mijn vroege tienerjaren heb ik mij internationaal kunnen ontwikkelen in outdoor skills en de waarde en uitdagingen in outdoor ervaren. In hooggebergtes, arctic, jungle en steppes heb ik mijzelf en collegae goed leren kennen. Presteren onder moeilijke omstandigheden vraagt veel van een mens en doet je versneld en doeltreffend leren. Het zal dan ook niet vreemd zijn dat je mijn aanpak als stevig en direct zal ervaren, maar dat levert dan ook resultaten op. Overtuiging, verder kijken en doorzetten zijn kernwaarden waar ik veel waarde aan hecht.

Trainer, outdoor specialist, scuba course director.

Groei en ontwikkeling, persoonlijk en/of als team, staan met stip op de horizon als doel centraal. De route daarheen bepalen we zelf. Leiderschapsskills boeien mij enorm en ik ben oprecht nieuwsgierig hoe jij dat normaalgesproken aanpakt en waar de ruimte tot lering, groei en verbetering ligt. Ik ben erg benieuwd naar jouw wil en de keuzes die je maakt om je beoogde doelen te behalen. In dat proces kom ik graag naast je staan om je meer uit te dagen en meer uit je zelf te halen dan je zelf voor mogelijk had gehouden.

 

Met methodieken als ervaringsleer en outdoor education als basis ben ik uiterst nieuwsgierig naar jouw leiderschapstechnieken.  Wat doet jou tikken om je gestelde doelen te behalen en waar zou jij in willen groeien?

Heb je nog geen gestelde doelen en wil je die gaan vaststellen? Wat een mogelijkheden, dan hebben we flink wat om mee aan de slag te gaan! 

IMG_0173.JPG

Locatie

Stel je voor dat je je training begint in een sfeervolle, goed technische gefaciliteerde trainingsruimte, met grote ramen die uitkijken op weidse bossen en velden. Het geluid van fluitende vogels en het zachte ruisen van de bladeren zorgen voor een rustgevende ambiance die de creativiteit en concentratie bevordert.

Tijdens de pauzes kun je een wandeling maken door de betoverende bossen van Den Treek, waarbij je de gelegenheid hebt om de prachtige flora en fauna van dichtbij te ervaren. Of misschien kies je ervoor om te ontspannen op ons zonnige terras, terwijl je geniet van de rust en de sereniteit van het omringende landschap.

Welkom op onze unieke eigen trainingslocatie, Boerderij de Schutterhoef, gelegen op het prachtige landgoed Den Treek in Leusden
Scherm­afbeelding 2023-08-18 om 13.24.06.png

Boerderij de Schutterhoef is omringd door weelderige bossen, kronkelende paden en sprankelende waterwegen. Met zijn historische charme en landelijke sfeer zorgt de boerderij voor een betoverende setting die perfect past bij jouw trainingsbehoeften. Op dit landgoed zul je de kans krijgen om te leren, te groeien en te ontwikkelen, omringd door de natuurlijke pracht van Den Treek. Of je nu een teambuildingactiviteit, een leiderschapstraining of een persoonlijke ontwikkelingsworkshop organiseert, onze locatie biedt de ideale setting voor jouw doeleinden.

Op dit landgoed zul je de kans krijgen om te leren, te groeien en te ontwikkelen,

Bij Boerderij de Schutterhoef hebben we ook diverse outdoor faciliteiten beschikbaar, zoals een uitdagend touwparcours, een teambuilding challenge area en een vuurplaats voor inspirerende outdoor coocking en avondactiviteiten. Deze faciliteiten bieden een extra dimensie aan je training, waarbij je de natuurlijke omgeving kunt benutten om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verbinding te creëren binnen je team.

Of je nu komt om te leren, te inspireren, te verbinden of gewoonweg te genieten van de prachtige omgeving, Boerderij de Schutterhoef op landgoed Den Treek biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. Laat je betoveren door de schoonheid van de natuur en de warmte van onze historische boerderij terwijl je jouw trainingsdoelen bereikt.

Dus stap binnen in onze wereld van rust, inspiratie en ontwikkeling. Boerderij de Schutterhoef op landgoed Den Treek staat klaar om jouw trainingservaring te verrijken en je te laten onderdompelen in de magie van dit prachtige bosrijke landgoed in Nederland.

Bij Boerderij de Schutterhoef hebben we ook diverse outdoor faciliteiten beschikbaar, zoals een uitdagend touwparcours, een teambuilding challenge area en een vuurplaats voor inspirerende outdoor coocking en avondactiviteiten. Deze faciliteiten bieden een extra dimensie aan je training, waarbij je de natuurlijke omgeving kunt benutten om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verbinding te creëren binnen je team.

Werkwijze.

Outdoor Trainen heeft een rugzak vol expertise en ervaring in begeleidingstrajecten voor individuen en teams. We komen niet langs met een brochure in de rugzak met standaard trainingen en teambuildings programma’s, maar werken persoonlijk en op maat.

STAP 1 │ VERKENNEN

We schuiven mee aan tafel voor een kennismakingsgesprek. We zijn oprecht geïnteresseerd in je verhaal en luisteren naar al je wensen. We stellen onze grote W-vragen (wie, wat, waar en wanneer) en lijnen je doelstellingen haarfijn af.

STAP 2 │ MATCHEN

Is er een match? Fantastisch! Het Outdoor Trainen team werkt voor jou een resultaatgericht programma op maat uit. We sturen een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. Groen licht? Go!

STAP 3 │ STARTEN

Outdoor Trainen organiseert alles met de puntjes op de i in de outdoor locatie op de Schutterhoef of gecombineerd met een inhouse training. We verwelkomen alle deelnemers met de glimlach en zorgen voor een professionele begeleiding met een sterke focus op de gestelde doelen.

STAP 4 │ ERVAREN

Samen stappen we uit het vertrouwde referentiekader en gaan we in een veilige omgeving op zoek naar bewegen, gewaarworden, communiceren, samenwerken, denken én doen. Ervaren trainers werken met een duidelijke focus op het hier-en-nu en sturen bij als dat nodig is. We starten en weten waar we willen uitkomen, maar tussenin ligt geen voorgekauwd programma. 

STAP 5 │ EVALUEREN

Welke leerpunten neem je mee naar huis en wat ga je toepassen in je werkomgeving? We stellen individuele actieplannen op en geven theoretische kaders en praktische handvaten mee. Outdoor Trainen vindt het belangrijk om tijd en ruimte in te bouwen voor feedback, follow-up en een optioneel vervolgtraject.

bottom of page