top of page
Bos

Trainingen

Welkom bij onze uitdagende outdoor trainingen, waar avontuur en leren hand in hand gaan! Hier draait alles om Adventure Based Learning, Een unieke benadering van team- en individuele ontwikkeling. Dus, als je opzoek bent naar een avontuurlijke reis vol persoonlijke groei, dan ben je hier aan het juiste adres!

Scherm­afbeelding 2023-04-02 om 21.28.34.png

Tijdens onze sessies zullen we je uitdagen met teamactiviteiten, zoals het overwinnen van hindernissen, het navigeren door onbekende terreinen en het oplossen van puzzels en raadsels. Deze activiteiten zullen je helpen om je grenzen te verleggen, anders te communiceren, zelfvertrouwen op te bouwen en samenwerking te versterken..

 

Onze ervaren trainers zullen je begeleiden tijdens dit avontuurlijke leerproces. Ze zullen je aanmoedigen, ondersteunen en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Ze zullen de verbinding leggen tussen de ervaringen in de natuurlijke omgeving en de toepassing ervan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zodat je het geleerde kunt integreren in je dagelijks leven.

 

Of je nu deelneemt als individu of als team, onze outdoor trainingen bieden een unieke gelegenheid om te groeien, uitdagingen aan te gaan en nieuwe perspectieven te ontdekken. Dus, laat je verwachtingen achter je, open je geest en maak je klaar voor een opwindende reis van persoonlijke ontwikkeling en avontuur!

 

Stap uit je comfortzone, omarm de kracht van de natuur en verken de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling in een omgeving vol avontuur en inspiratie!

Bos

Alle trainingen worden op maat gemaakt.

Scherm­afbeelding 2023-05-08 om 09.40_ed

Ben je als team in beweging en succesvol geweest maar dreigen de resultaten te kelderen? Zou je willen ontdekken waarom de resultaten van jouw team tegen vallen en hoe je als team kunt groeien?

Is de communicatie in het team veilig voor jou, durf jij je te laten horen en zien?

Misschien is het tijd om een nieuwe koers te gaan varen.

 

Wij kunnen je laten zien en ervaren hoe je een koers uitzet en welke tools je daar voor nodig hebt.

Communiceren, samenwerken, inspireren, reflecteren en de transfer maken om te kunnen groeien binnen jouw bedrijf, jouw team en jou persoonlijk.

Scherm­afbeelding 2023-04-02 om 21.28.34.png

In 4 modules gedurende 8 dagen leer jij hoe jij als leidinggevende steviger in je rol te staan. Je gaat verschillende leiderschapstijlen verkennen om te ervaren welke het beste bij jou en de situaties past. 

Bos
Werkwijze

Werkwijze.

Outdoor Trainen heeft een rugzak vol expertise en ervaring in begeleidingstrajecten voor individuen en teams. We komen niet langs met een brochure in de rugzak met standaard trainingen en teambuildings programma’s, maar werken persoonlijk en op maat.

STAP 1 │ VERKENNEN

We schuiven mee aan tafel voor een kennismakingsgesprek. We zijn oprecht geïnteresseerd in je verhaal en luisteren naar al je wensen. We stellen onze grote W-vragen (wie, wat, waar en wanneer) en lijnen je doelstellingen haarfijn af.

STAP 2 │ MATCHEN

Is er een match? Fantastisch! Het Outdoor Trainen team werkt voor jou een resultaatgericht programma op maat uit. We sturen een transparante prijsofferte zonder onaangename verrassingen. Groen licht? Go!

STAP 3 │ STARTEN

Outdoor Trainen organiseert alles met de puntjes op de i in de outdoor locatie op de Schutterhoef of gecombineerd met een inhouse training. We verwelkomen alle deelnemers met de glimlach en zorgen voor een professionele begeleiding met een sterke focus op de gestelde doelen.

STAP 4 │ ERVAREN

Samen stappen we uit het vertrouwde referentiekader en gaan we in een veilige omgeving op zoek naar bewegen, gewaarworden, communiceren, samenwerken, denken én doen. Ervaren trainers werken met een duidelijke focus op het hier-en-nu en sturen bij als dat nodig is. We starten en weten waar we willen uitkomen, maar tussenin ligt geen voorgekauwd programma. 

STAP 5 │ EVALUEREN

Welke leerpunten neem je mee naar huis en wat ga je toepassen in je werkomgeving? We stellen individuele actieplannen op en geven theoretische kaders en praktische handvaten mee. Outdoor Trainen vindt het belangrijk om tijd en ruimte in te bouwen voor feedback, follow-up en een optioneel vervolgtraject.

Bos
bottom of page