top of page
Bos

Trainingen

Welkom bij onze uitdagende outdoor trainingen, waar avontuur en leren hand in hand gaan! Hier draait alles om Adventure Based Learning, Een unieke benadering van team- en individuele ontwikkeling. Dus, als je opzoek bent naar een avontuurlijke reis vol persoonlijke groei, dan ben je hier aan het juiste adres!

Scherm­afbeelding 2023-04-02 om 21.28.34.png

Tijdens onze sessies zullen we je uitdagen met teamactiviteiten, zoals het overwinnen van hindernissen, het navigeren door onbekende terreinen en het oplossen van puzzels en raadsels. Deze activiteiten zullen je helpen om je grenzen te verleggen, anders te communiceren, zelfvertrouwen op te bouwen en samenwerking te versterken..

 

Onze ervaren trainers zullen je begeleiden tijdens dit avontuurlijke leerproces. Ze zullen je aanmoedigen, ondersteunen en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Ze zullen de verbinding leggen tussen de ervaringen in de natuurlijke omgeving en de toepassing ervan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zodat je het geleerde kunt integreren in je dagelijks leven.

 

Of je nu deelneemt als individu of als team, onze outdoor trainingen bieden een unieke gelegenheid om te groeien, uitdagingen aan te gaan en nieuwe perspectieven te ontdekken. Dus, laat je verwachtingen achter je, open je geest en maak je klaar voor een opwindende reis van persoonlijke ontwikkeling en avontuur!

 

Stap uit je comfortzone, omarm de kracht van de natuur en verken de mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling in een omgeving vol avontuur en inspiratie!

Bos

Alle trainingen worden op maat gemaakt.

Scherm­afbeelding 2023-05-08 om 09.40_ed

Ben je als team in beweging en succesvol geweest maar dreigen de resultaten te kelderen? Zou je willen ontdekken waarom de resultaten van jouw team tegen vallen en hoe je als team kunt groeien?

Is de communicatie in het team veilig voor jou, durf jij je te laten horen en zien?

Misschien is het tijd om een nieuwe koers te gaan varen.

 

Wij kunnen je laten zien en ervaren hoe je een koers uitzet en welke tools je daar voor nodig hebt.

Communiceren, samenwerken, inspireren, reflecteren en de transfer maken om te kunnen groeien binnen jouw bedrijf, jouw team en jou persoonlijk.

Scherm­afbeelding 2023-04-02 om 21.28.34.png

In 4 modules gedurende 8 dagen leer jij hoe jij als leidinggevende steviger in je rol te staan. Je gaat verschillende leiderschapstijlen verkennen om te ervaren welke het beste bij jou en de situaties past. 

Scherm­afbeelding 2023-03-31 om 21.47.03.png

Leer jezelf beter kennen.

 

- Wat drijft jou en wat zijn je talenten?

- Is jouw wil onderschikt aan je keuzes? Of andersom?

- Waar word je nu echt, en waar absoluut echt niet gelukkig van?

- Waar heb je voor gekozen of zou je voor moeten kiezen maar doet dat niet?

- Waar zou je beter in willen zijn? 

Zomaar een paar vragen die ontdekt kunnen en soms zelfs moeten worden. Haal het beste uit je zelf naar voren. Laat jezelf zien. 

 

In 3 modules gedurende 6 dagen gaan we samen bergen verzetten.

bottom of page